dilluns, 7 de gener del 2013

BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA

                BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA

Totes les fotografies rebudes podran ser publicades al blog abans i després de la finalització del concurs, així com els noms dels concursants.


1.PARTICIPANTS
Pot participar tothom que tingui nens a l'escola

2. TEMA
El tema del concurs: LA FOTO DE LES TEVES FESTES!!

3. PRESENTACIÓ
Una fotografia per participant, que no pesi massa
Les fotografies es poden enviar de les següents maneres:
a. a través del correu electrònic a l'adreça: ampaescolajv@gmail.com
b. original o còpia a la bústia de l'AMPA

* no es tornaran les fotografies enviades pel concurs
Amb l'enviament de la fotografia, s'haurà d'adjuntar un sobre/arxiu amb nom i cognom de l'autor, telèfon i/o e-mail de contacte

4. PLAÇ DE PRESENTACIÓ
El plaç d'admissió és de l'1 al 25 de cada mes de 2013

5. PREMIS I JURAT
Els premis als guanyadors seran designats per un membre de l'AMPA i seran anunciats al blog, al Facebook i a la Circular de l'Escola. El guanyador/a del concurs rebrà un e-mail per part de l'AMPA indicant com aconseguir el seu premi.
Totes les fotografies rebudes així com els noms dels creadors podran ser publicades al Blog abans i després de la finalització del concurs.

6. ACCEPTACIÓ
Un cop tancat el plaç d'admisió, es donarà a conèixer el guanyador/a el nom del guanyador/a mitjançant el blog, Facebook i enviament d'un e-mail.

Els participants es responsabilitzen del compliment de les disposicions legals vigents en matèria de propietat intel·lectual i del dreta a la pròpia imatge. Tot participant ha d'ésser autor de la il·lustració que presenta i propietari dels drets d'autor. Les responsabilitats que puguin sorgir per aquest assumpte, seran assumides per la persona que s'acrediti en el concurs com a propietari/a.

Llei de Protecció de Dades. Totes les dades personals dels particpants seguiran el que estableix la Llei 15/1999 de protecció de dades i seran tractades per l'organització amb màxima confidencialitat.

Si en les fotografies apareixen menors d'edat, el pare/mare o tutor del menor autoritza a que aquesta imatge sigui publicada al Blog de l'AMPA.

Moltes gràcies per participar i molta sort!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada